2011. május 31., kedd

Samsung S5620 MONTE +3 fólia+tok - 7 NAPIG - Jelenlegi ára: 17 500 Ft

Eladó a képen látható Monte mobiltelefon extrákkal fóliákkal és tokkal "karcmentes kijelzővel"  7 napig, 1x teszem fel ha valakinek van rá igénye most elviheti!
Amit kapsz a készülékkel
-garanciajegy ami még érvényes --- 8 hónapig pontosan!
-1 gyári doboz
-2db cd
-1db adatkábel
-1db töltő
extrák
-3db rászabott fólia
-1 db eredeti puma tok vadi új!
-És még 1 kedvező ajánlat ha hamar leütöd, akkor megegyezhetünk abban hogy a telefonon van még 2 hónap ingyen net + 2 hónap ingyen hívható vele az összes vezetékes telefonszám, de csak a (vezetékes). De persze ahhoz oda kellene adnom a most vásárolt sim-kártyámat, amitől persze megválhatok, nincs rá szükségem, te megkaphatod és kihasználhatod a
2 hónapot még, aztán majd eldobod...
Lentébb kapsz egy kis bevezetőt mit is tud ez a MOBILTELEFON!!!!
Amit nem találsz a leírásban vagy lenne esetleg valami kérdésed nyugodtan írj , gyorsan szoktam rá reagálni..
Internet csatlakozás Wi-Fi-n, és 3G-n keresztül
Évezd a vezeték nélküli szabadságot, bárhol is jársz! Kapcsolódj az internethez, blogozz, e-mailezz Wi-Fi vagy 3G hálózat segítségével! A beépített gyorsulásmérő automatikusan vált álló és fekvő nézet közt, így mindig optimális kép-megjelenítést garantál.
Közösségi alkalmazások
A közösségi hálózatok lehetővé teszi, hogy folyamatos kapcsolatban legyél ismerőseiddel a mobilodon keresztül. Az állapotfrissítések és feltöltött fényképek böngészése egyszerű, és gyors. Ezáltal sosem maradsz le a közösség legfontosabb eseményeiről.
3, 2 Megapixeles kamera
A beépített 3, 2 Megapixeles kamera olyan funkciókkal egészül ki, mint a képszerkesztő, mosolyfelismerő, arcfelismerő, így a legtöbbet hozhatod ki fényképeidből.
Zenei funkciók
A hangzás minősége könnyedén a zenei stílushoz igazítható, legyen szó akár klasszikus zenéről, jazzről vagy rockról. A Samsung SoundAlive technológiájája élethű hangzást garantál 3D hangeffektekkel, a zenekereső funkcióval pedig megtudhatod az új zeneszámok szerzőjét és címét, vagy meg is vásárolhatod a dalt mobilod segítségével. A zenét akár saját megszokott fülhallgatóddal is hallgathatod (átalakító nélkül), sőt vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató használatára is lehetőséged van.
Erőt sugárzó vonalak, kellemes fogás
Ha a kifejező stílus fontos a számodra, értékelni fogod a Monte karizmatikus megjelenését. A karcsú forma a látványos színes csíkkal megnyerő látványt nyújt, mely modern stílusával kiválóan tükrözi személyiséged.
Továbbfejlesztett felhasználói felület
A továbbfejlesztett érintőképernyős felhasználói felületen a telefon minden funkcióját egyszerűen használhatod. A stílusos és kifejező grafikának köszönhetően könnyedén kezelheted alkalmazásaidat a kezdőképernyőn, amely kiterjeszthető, így nem korlátoz abban, hogy még több alkalmazást helyezz el rajta. Szabd személyre, és használd a mobilod stílusosan és egyszerűen.
GPS navigáció és Google Maps
A mobil beépített GPS vevővel rendelkezik, valamint olyan helymeghatározással kapcsolatos szolgáltatásokat tartalmaz, mint a Google Latitude, amely megosztja a felhasználó helyét a barátokkal, és a Geo-tagging, mellyel elhelyezhetjük fotóinkat a térképen, a témának megfelelő helyen, szöveges leírás kíséretében. A Google Latitude és a Geo-tagging által könnyen megoszthatod élményeidet és tapasztalataidat másokkal.
Adatátvitel
A 3, 6 Mbits/s-os bitleszívási tempóra képes HSDPA
teljesen elvárható egy ilyen készüléktől, és jó hír, hogy ezenkívül még egy 802. 11b/g szabványú Wi-Fi kontroller is került a négynormás Montébe. A Bluetooth 2. 1 nem okoz különösebb meglepetést, ellenben az integrált GPS-vevő már igen, még akkor is, ha ennek funkcióit aktív navigációs szolgáltatás hiányában nem lehet maximálisan kihasználni. A belső memória 200 MB-os kapacitással bír, és persze microSD kártyákkal bővíthető.
A telefon memóriája összesen 16GB-ig bővíthető!!!



Jelenlegi ára: 17 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-04 08:53
. Samsung S5620 MONTE +3 fólia+tok - 7 NAPIG - Jelenlegi ára: 17 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése