2011. július 31., vasárnap

Tőkei Ferenc: Sinológiai műhely - Jelenlegi ára: 2 445 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Sinológiai műhelyA könyv listaára: 2980 Ft. Leírás:
A neves sinológus, Tőkei Ferenc életműsorozatának hetedik kötetét vehetik kézbe a kínai nyelv és műveltség iránt érdeklődő olvasók. Hazai és nemzetközi szakfolyóiratokban megjelent tanulmányait gyűjtötte egybe a szerző az eredetileg a Magvetőnél több mint három évtizede megjelent művében. Jelen, újabb kiadásában a szerkesztő, Kósa Gábor a szavak és nevek átírásánál a nemzetközileg elfogadott pinyin rendszert alkalmazta, valamint a versek esetében kínai írásjegyeket ezúttal nem szerepeltet. A tanulmánygyűjtemény tematikusan négy nagyobb ciklusra bontható: Társadalmontörténet, Verstan, esztétika, Filozófia- és irodalomtörténet és a Klasszikus kínai irodalom rövid története, melyet a szerző eredetileg Miklós Pállal együtt írt és az i. sz. 220-ig datált ókori, majd a 14. század közepéig tartó középkori, illetve a 20. század elejéig kronologizált újkori irodalmi alkotásokon keresztül vázolja fel a kínai civilizáció írásbeliségének fejlődését. A fordításgyűjtemények mellett a versritmuskutatással kapcsolatos műhelymunkáról számot adó fejezetek további izgalmas kutatások kiindulópontjai lehetnek. Persze a ma már forrásértékűnek tekinthető tanulmányok olvastán nem hagyhatjuk figyelmen kívül Tőkei Ferenc 1973-as előszavának megjegyzését, miszerint néhány kérdésben véleménye már egészen más. A régi megfogalmazásokon ott érződik egy elmúlt kornak levegője is. Ennek ellenére a sorozat korábbi köteteivel egyetemben a nagyszerű életműnek helye van a szak- és általános gyűjtőkörű könyvtárak polcain. Az utolsó oldalakon a nagy kínai dinasztiák felsorolása található, valamint kiejtési útmutatóval ellátott név- és tárgymutató segíti a vaskos kötetben való tájékozódást. ISBN: 978-963-871-561-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 445 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 01:31
. Tőkei Ferenc: Sinológiai műhely - Jelenlegi ára: 2 445 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése