2012. január 29., vasárnap

Palm dokkoló és adapter, szép állapotban - Jelenlegi ára: 999 Ft

Eladó a képen látható Palm dokkoló, illetve adaptere egy csomagban. Mindkettő gyári darab, szép állapotban vannak. Kábeleik szépen fel vannak csavarva, nem töröttek. Csatlakozóját láthatod a képeken. A dokkolót használva tudod turkálni a Palm memóriáját, pl. a szinkronizációs szoftvert használva naptárt tudsz egyeztetni vagy programokat rátenni (akár C64 emulátor stb amivel egész jó kis szórakoztató eszközöd lehet, ilyesmihez kell a dokkoló). Két hónappal ezelőtt napi használatban volt mindkettő eszköz.
A postai költségek téged terhelnek: ajánlott levélként 650Ft, elsőbbségi ajánlott levélként 735Ft. Személyes átvétel is szóba jöhet, a megszokott módon, lásd az i+ gomb. Külföldre nem postázok semmit sem!
Ha leütötted vagy megnyerted, a Vatera által részedre kiküldött értesítőben minden információ le lesz írva, kezdve a számlaszámtól egyéb tudnivalókig: így tudjuk a leggyorsabban intézni a dolgot. Licitet NEM törlök.
--
Minden hagyományos árverésem egy hetes időtartamú. Ha a meghirdetett termék hibás vagy bármilyen problémája van, akkor arra külön felhívom a figyelmed. Minden terméket megfelelően csomagolok, de ha a postán pl. fociznak vele, arra nincsen ellenszerem. Erre vonatkozólag felelősséget csak értékbiztosított küldés esetén tudok vállalni. Kérlek olvasd el az i+ gomb mögötti tudnivalókat.


Jelenlegi ára: 999 Ft

Az aukció vége: 2012-02-02 21:28
. Palm dokkoló és adapter, szép állapotban - Jelenlegi ára: 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése